Personligt tilbud

V.C.Hansen & Sønner
Lumrestien 200
4711 København V


Personligt tilbud

Til gavn for menneskeheden har den berømte amerikanske læge og forsker Mr. Peabody, opfundet et meget omtalt apparat "FAVORIT", der afhjælper en meget udbredt lidelse, nemlig slaphed i rynketråden, der er anbragt omkring endetarmens åbning.

Da vi har bragt i erfaring, at De også lider af denne svaghed, har vi, for at konstatere rigtigheden heraf, haft vor repræsentant gående efter Dem i flere dage og han har efter nøje iagttagelse nået samme resultat. Derfor kan vi særligt anbefale Dem det udmærkede apparat "FAVORIT", der i brug er ganske usynligt og for sine brugere og deres omgivelser en stor lettelse, hvilket De sikkert vil sande, thi de kender nok den ubehagelige tanke om at skulle liste "en" af eller måske slippe en ordentlig brallerskid af den slags der trækker vand i øjnene og efterlader bremsespor i underbukserne - ja mon ikke De gør - vor repræsentant kan i hvert fald tale med herom.

"FAVORIT" er således indrettet, at man anbringer den i åbningen ved hjælp af en lille fjeder, således at enhver udblæsning passerer "FAVORIT", hvorved luften filtreres, renses og blandes med vellugtende dufte, samtidig med at lufttrykket frembringer de lifligste fløjtetoner. Resultatet er ikke alene frisk luft, men også dejlig musik.

Vi fører "FAVORIT" i forskellige størrelser og kunstneriske udførelser. Vi kan da nævne, at en af vore kunder var i besiddelse af et røvhul, der på grund af meget stærk påvirkning i rynketråden havde snerpet sig så meget sammen, at det grangiveligt lignede et sildeøje. Dette problem løstes med en model, der var påmonteret mellem- gasfordeler og overliggende knastaksel med linksgevind. Til hver model hører forøvrigt forskellige dufte, såsom viol, liljekonval, gule ærter eller benzin. Ligeledes laves specielle modeller til frembringelse af melodierne: "Den tapre landsoldat" - "Jeg bærer med smil min byrde" - "Champagnegaloppen" - "Dejlig er den himmel blå" - "Det er så synd for farmand" og "Der er en duft af jeg ved ikke hvad", samt mange, mange flere.

For at netop De kan få den model, der passer Dem bedst, bedes De henvende Dem i en af vore forretninger (København, Odense, Ålborg, Knarreborg, Høng, Øm, Aarhus og Randers), hvor høflige ekspedienter vil demonstrere "FAVORIT" for Dem i separate, lydisolerede prøveværelser.

VORT MOTTO: "Fis blot uden tøven - med "FAVORIT" i røven.