Det er tid til et kædebrev.....
........et kædebrev, som for en gang skyld er værd at sende videre !!!
Husk! Det at bryde et kædebrev kan få uoverskuelige konsekvenser.
Dette kædebrev blev startet af potente mænd - for at gøre ens sexliv endnu mere fantastisk. I modsætning til normale kædebreve, ja så koster dette dig intet overhovedet.
Du kan kun vinde !!!!
Send ganske enkelt en kopi af denne mail til mindst syv af dine venner, som er ligeså potente og virile som du selv.
Derefter bedøver og indpakker du din kone/veninde eller samleverske i en stor papkasse (husk lufthuller) og sender kassen pr. post til den modtager, der står først på adresselisten.
Snart står dit navn øverst på listen og du vil modtage 823.543 kvinder via posten. I henhold til den statistiske normalfordelingsteori vil der deriblandt være:
minimum:
0,5 Miss Danmark
2,5 modeller
463 vilde nymfomaner
3.234 attraktive hustru-emner
20.198 multiorgasmistinder
40.396 biseksuelle kvinder.
Det giver summasummarum 64.294 kvinder, der ganske enkelt er hedere, mere åbentsindede og lækrere end den gamle sure mokke, du netop har afsendt. Og det bedste er endda, at den gamle mokke med garanti ikke vil være blandt dem, du modtager.
BRYD UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER KÆDEN.
En mand, som kun skrev til 5 i stedet for de angivne 7 venner fik fornylig med posten den gamle mokke retur stadig iført den ankellange heluldne morgenkåbe, hun bar ved afsendelsen - endvidere stadig udstyret med langvarige hovedpineanfald og et anstrengt ansigtsudtryk.
Samme dag flyttede den internationale top-model, som han siden kærestens afsendelse havde boet sammen med, ud af huset for at flytte sammen med hans bedste skolekammerat (som han ikke havde skrevet til!)
Mens jeg har videresendt denne mail, så har den mand, der står seks pladser over mig på listen, allerede modtaget 837 kvinder og ligger nu på hospitalet med svære overanstrengelses symptomer.
Uden for hans hospitalstue venter allerede de næste 452 papkasser.
DU MÅ HAVE TILTRO TIL DENNE MAIL !!
Dette er en enestående mulighed for med et slag at bringe orden i dit sexliv.
Ingen dyre middagsinvitationer, ingen timelange samtaler med hende for at få hende overtalt til sex. Ingen forpligtelser og ingen sur svigermor og ej heller nogen dødsstød og ufine ord som for eksempel bryllup eller forlovelse, som jo kun gør os pinligt berørt med angstsveden springende frem.
Tøv derfor ikke,
men send allerede i dag dette kædebrev til dine 7 bedste venner.
PS. Har du ikke har nogen kone, kan du sende din støvsuger i stedet, det må gå ud på et : Når den ikke suger mere, skifter man sækken ud.